Nova spletna stran 22:19, 19 januar 2013
Maja 2013 smo objavili novo spletno stran. Za vse kmetije, ki so čkanice sirarskega združenja Slovenije in bi želele imeti objavljeno svojo predstavitev prosim, da zahtevek skupaj s spodnjimi podatki pošljejo na elektronski naslov Monika Ravnik
Potrebni podatki posameznih kmetij za vnos v spletno stran Sirarske kmetije Slovenije
Podatki o kmetiji:
- ime kmetije
- naslovna fotografija kmetije
- logotip kmetije
- nalov
- naslov lastne spletne strani
- tel.;
- mobitel
- fax:
- kratek opis kmetije
- ali je možen obisk na kmetiji in urnik obiskov
- možne degustacije (navedite urnik)
- možnost pošiljanja izdelkov po povzetju
- nekaj dobrih fotografij in filmov o kmetiji
Seznam prodajna mest ločenih na
- lastna prodajna mesta (naslovi, odpiralni čas). Lahko tudi fotografije prodajnega mesta
- občasna prodajna mesta na tržnicah (kateri dnevi in urnik). Lahko tudi fotografije prodajnega mesta
- prodajna mesta v drugih trgovinah (naslovi trgovin in odpiralni čas) Lahko tudi fotografije prodajnega mesta
Seznam mlečnih in drugi izdelkov z naslednjimi podatki za vse izdelke, ki jih prodaja kmetija oz. sirarna.
- dmače ime izdelka
- katek opis izdelka (njegove lastnosti, kako se skladišči, trajnost izdelka, kulinarična priporočila, morebitne nagrade…)
- ftografija ali fotografije izdelka
- lhko tudi video izdelka
- tža izdelka
- čs zorenja:
- ddatki (rdeča maža, paprika, poper, petršilj, orehi, sadje….)
-
i katerega mleka je narejen izdelek:
(kravje, ovčje, kozje, kravje ovčje, kravje kozje, ovčje kozje, kravje ovčje kozje)
Stopnja maščobe v mleku
- prekmasten (najmanj 55%)
- polnomasten (najmanj 50%)
- masten (najmanj 45 %)
- tričetrtmasten ( najmanj 35 %)
- polmasten (najmanj 25 %)
- četrtmasten (najmanj 15 %)
- pusti (manj kot 15 %)
Kasneje, ko bomo razvili spletno prodajo po povzetju pa bomo potrebovali
- prodajno mersko enoto izdelka
- ceno na mersko enoto
Tip izdelka (trdi, poltrdi, mehki pri sirih)
Dimljen ( da ali ne)
Kdaj ga je možno kupiti: vse leto ali samo določeno obdobje – navedite obdobje
Če želite uporabniško ime in geslo, za dostop do administracije vašega dela spletne strani mi to sporočite, da bom pripravil ustrezne dostope
Če kdo razpolaga z recepti za jedi iz vaših izdelkov mi jih lahko pošljete in jih bom objavil (dodate lahko tudi fotografije ali video material)
Podatke lahko pošljete na moj elektronski naslov [email protected] ali pa me pokličete na telefon 041 743 612
Prosim vas, da je iz imena poslanih fotografij in filmov razvidno za kateri izdelek gre in da velikost posamezne fotografije ne presega 500 kb..