Združenje kmečkih sirarjev Slovenije

4. Festival slovenskih sirov

8. oktober 2024

Vstopnice

Vstopnice je mogoče kupiti z 20-odstotnim popustom v predprodaji do 1. oktobra 2024. Enako velja za kotizacijo za udeležbo na delavnici »Sir in pivo«.

20.00 /osebo

Posamična vstopnica

Kupi vstopnico

V ceno vstopnice je vključeno:

  • vstopnina na festival
  • bon za malico
  • predstavitev slovenskih sirarjev
  • degustacija slovenskih sirov

15.00 /osebo

Upokojenci, študentje in dijaki

Kupi vstopnico

V ceno vstopnice je vključeno:

  • vstopnina na festival
  • bon za malico
  • predstavitev slovenskih sirarjev
  • degustacija slovenskih sirov

15.00 /osebo

Vstopnica za skupine nad 10 oseb

Kupi vstopnico

V ceno vstopnice je vključeno:

  • vstopnina na festival
  • bon za malico
  • predstavitev slovenskih sirarjev
  • degustacija slovenskih sirov

12.00 /osebo

Upokojenci, študentje in dijaki nad 10 oseb

Kupi vstopnico

V ceno vstopnice je vključeno:

  • vstopnina na festival
  • bon za malico
  • predstavitev slovenskih sirarjev
  • degustacija slovenskih sirov

25.00 /osebo

Delavnica »Sir in pivo«

Kupi vstopnico

v ceno vstopnice je vključeno:

  • vstopnina na festival
  • bon za malico
  • predstavitev slovenskih sirarjev
  • degustacija slovenskih sirov
  • delavnica »Sir in pivo«

Program

Podpirajo nas

Vector-2
Vector-2

Lokacija

kongresni center Brdo pri kranju, Predoslije 38, 4000 Kranj

Kongresni center Brdo pri Kranju, Predoslije 38, 4000 Kranj

Spremljajte nas na družbenih omrežjih

Zakaj postati član?

Člani Združenja kmečkih sirarjev Slovenije lahko dostopajo do informacij, pomembnih za razvoj svojega dela, imajo možnost udeleževanja na izobraževanjih, ki jih izvajajo vrhunski domači in tuji strokovnjaki, nastopajo na skupnih promocijskih dejavnostih, ki so vedno odmevnejše, združenje pa je doseglo tudi dogovor glede popustov pri nakupu opreme in reprodukcijskega materiala.

 

Združenje kmečkih sirarjev Slovenije organizira redne strokovne ekskurzije v tujino, ki so namenjene predvsem ogledu dobrih praks in izmenjavi znanja.

 

Zelo pomembna sta tudi druženje članov in izmenjava izkušenj, ne le na začetku sirarske poti, pač pa ves čas razvoja in širjenja ponudbe lastnih mlečnih izdelkov.