Družinska kmetija Pustotnik iz Gorenje vasi velja za eno prvih privatnih sirarn v Sloveniji. Zakonca Žuža in Milan sta z vztrajnostjo in predanostjo tekom let širila svojo dejavnost. Sprva so predelovali le lastno, kravje mleko, danes pa v sodelovanju s partnerskimi kmetijami predelujejo tudi mleko ovc in koz. Z razvojem sirarstvo so odraščali tudi njuni štirje otroci, ki danes skupaj s podporo sodelavcev nadaljujejo hišno tradicijo. Njihova čreda šteje 62 krav molznic, črno-bele pasme, ki se jim vsako leto pridruži 30 teličkov. Na 25 hektarjih obdelovalnih površin zanje pridelujejo travnato senažo, kateri pa dodajajo še mešanico žitaric, vitaminov in mineralov, saj se zavedajo da sta polnovredna krma in skrb za zdravje živali pogoj za kakovostno mleko, katerega vsak dan v sirarni predelajo 1458 litrov. Pri izdelavi sirov in mlečnih izdelkov uporabljajo tradicionalne postopke in recepture, kakršnih so se posluževali že prvi sirarji na planšarijah.