Kje: Kmetija Pustotnik, Poljanska cesta 19, Gorenja vasVabimo vas na celodnevni strokovni posvet, kjer bomo z različnimi strokovnjaki, predstavniki institucij ter izkušenimi praktiki razpravljali o priložnostih in izzivih certificiranih mlečnih izdelkov v Sloveniji.
Dogodek je namenjen sirarjem, kmetom, gostincem, predelovalcem in vsem, ki vas zanima razvoj kakovostnih izdelkov z dodano vrednostjo.
Program vključuje:
- Tomaž Cör, KGZS – Zavod Kranj
Sheme kakovosti – priložnost za kmečke sirarje - Tihomir Matijević, Eva Vrevc Jenko, Katarina Uršič, Nejc Zajec
Kako izkoristiti sodobna digitalna orodja za promocijo certificiranih izdelkov – trendi in realnost - Mojca Polak, VSGT Maribor
Slovenski kmečki siri posebne kakovosti v gostinskih obratih - Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano
Naša super hrana in Izbrana kakovost – pomen za potrošnike - Lucija Gartner, Toni Kukenberger
Logistika v praksi: primeri dostave manjših količin B2B (GLS, Pošta Slovenije)
Dogodek se zaključi z ogledom kmetije Pustotnik in neformalno izmenjavo mnenj.
Prijava
Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna do 24. aprila 2025.
Ali pa skenirajte QR kodo:
Za več informacij pišite na: kmecki.sirar@gmail.com